Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабели за диагностика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз съм си накупил три вида кабел, всички преходници и един WI FI адаптер за AlfaObd ако стане нещо на пътТози първия от темата не тръгна дори с прекъсването на двата пина.WiFi- то започна да чете CAN след като прекъснах пиновете.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
      Аз съм си накупил три вида кабел, всички преходници и един WI FI адаптер за AlfaObd ако стане нещо на пътТози първия от темата не тръгна дори с прекъсването на двата пина.WiFi- то започна да чете CAN след като прекъснах пиновете.
      Колега днес взех първия кабел от първият ми пост (ваг ком) с превключвател и се свеързва с MES но не и can модулите . Имам и елм327 с usb но програмата не го разпознава . Нещо трябва ли да преправя или няма шанс да се върже с can-a?
      Alfa Romeo 147 1.6 ts 105hp

Comment

Първоначално публикувано от vankata143 Покажи съобщение
        Колега днес взех първия кабел от първият ми пост (ваг ком) с превключвател и се свеързва с MES но не и can модулите . Имам и елм327 с usb но програмата не го разпознава . Нещо трябва ли да преправя или няма шанс да се върже с can-a?
        Ако програмата не вижда интерфейса, няма как да се свърже с което и да е. Прегледай драйверите за интерфейса и настройките на портовете.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Ако драйвърите са сложени и пак не искам... Предполагам в МЕС му задаваш да работи със съответния кабел, който слагаш и порта на който е. Аз с ЕЛМА досега не съм имал проблеми с връзването,но с ваг-а брах ядове...

Comment

http://www.ebay.co.uk/itm/301626849586

Купи си такъв, няма нужда от преправяне!
            sigpic
            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
            147 JTDm 140-Малката манекенка
            GT- JTDm 150

Comment

Working...
            X