If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм си накупил три вида кабел, всички преходници и един WI FI адаптер за AlfaObd ако стане нещо на пътТози първия от темата не тръгна дори с прекъсването на двата пина.WiFi- то започна да чете CAN след като прекъснах пиновете.
Аз съм си накупил три вида кабел, всички преходници и един WI FI адаптер за AlfaObd ако стане нещо на пътТози първия от темата не тръгна дори с прекъсването на двата пина.WiFi- то започна да чете CAN след като прекъснах пиновете.
Колега днес взех първия кабел от първият ми пост (ваг ком) с превключвател и се свеързва с MES но не и can модулите . Имам и елм327 с usb но програмата не го разпознава . Нещо трябва ли да преправя или няма шанс да се върже с can-a?
Колега днес взех първия кабел от първият ми пост (ваг ком) с превключвател и се свеързва с MES но не и can модулите . Имам и елм327 с usb но програмата не го разпознава . Нещо трябва ли да преправя или няма шанс да се върже с can-a?
Ако програмата не вижда интерфейса, няма как да се свърже с което и да е. Прегледай драйверите за интерфейса и настройките на портовете.
Ако драйвърите са сложени и пак не искам... Предполагам в МЕС му задаваш да работи със съответния кабел, който слагаш и порта на който е. Аз с ЕЛМА досега не съм имал проблеми с връзването,но с ваг-а брах ядове...
Comment